Hjælp | Find hjælp og vejledning til dine produkter

Lige nu GRATIS oprettelse på ALTHusk du også får gratis levering og retur

Lige nu GRATIS oprettelse på ALTHusk du også får gratis levering og retur

Stadig brug for hjælp?
Så er du velkommen til at ringe eller skrive til os - så sørger vi hurtigt at give dig svar på dine spørgsmål.

kontakt os

Vigtigt - se lige her!

Der er et par ting du bør være opmærksom på.

Har du spørgsmål til 5G?

Vi har samlet alt det du bør vide om 5G på én side. Du kan både finde tidsplanen, få svar på de fleste spørgsmål og se hvilke mobiler der er klar til 5G.

Se siden her

Har du gamle mobiler liggende i skufferne?

Så kan du med fordel få ryddet ud og tage dem med ned i en 3Butik. Vores medarbejdere står nemlig klar til, at lave en vurdering af dine gamle mobiler, når du køber en ny.

Læs mere om Byt til nyt her

Tjek dækningen på din adresse

Du har mulighed for at tjekke dækningen på din adresse på vores dækningskort. Du vil her kunne se, hvilken udendørs hastighed du kan forvente.

Gå til dækningskort

Brug for hjælp til Netgear Orbi 4G router?

V har en vejledning klar til dig, som har behov for hjælp til at komme i gang.

Se mere her

Skal du have overdraget et nummer?

Så kan du gøre det med vores supernemme overdragelsesværktøj. Du vil både kunne anmode om at overtage et nummer eller afgive et nummer.

Gå til overdragelsessiden her

Kom godt i gang

Du kan nedenfor finde hjælp til at komme godt i gang med at bruge dit nye GoRunner Connect el-løbehjul.

Find artiklen her