iPhone 6S batteriskift

Apple har meldt ud, at der på nogle iPhone 6S modeller, kan være defekte batterier. Såfremt man oplever nedenstående symptomer, kan det være batteriet der er problemet.

Symptomerne

Din iPhone 6S går ud spontant, selvom der burde være strøm på batteriet.

Hvordan ser jeg om min telefon er pårørt?

Det er kun ganske få modeller der er pårørt - de er solgt mellem september og oktober 2015. Ud fra din telefons serienummer, kan du se om den har været en del af denne omgang.

Indtast dit serienummer på Apple's hjemmeside og du kan se om din telefon er pårørt af problemet.

Her skal du blot indtaste dit serienummer og trykke på Submit, så vil du få besked om din telefon er pårørt.

Min telefon oplever symptomerne og serienummeret stemmer. Hvad gør jeg nu?

Nu skal du blot henvende dig til din nærmeste 3Butik for at sende din telefon ind til Apple. De vil så undersøge om det er batteriet der er problemer med og i så fald udskifte det.

Bemærk, at telefonen ikke må have fysiske skader. I så fald vil garantien være bortfaldet. Såfremt Apple vurderer dette, vil der blive fremsendt et tilbud på reparation af din telefon.