Fejlsøgning og gode råd

Husk! De fleste fejl kan udbedres ved genstart af udstyret.

Placering

Vælg en åben plads, hvor du placerer din router, barrierer af beton og trævægge kan påvirke netværkets signal.

Undgå at placere din router tæt på enheder med stærke magnetiske eller elektriske felter, såsom mikrobølgeovne og køleskabe.

Du kan forbedre modtagelsen ved at placere routeren i et vindue.

For stærkere signal, kan du også tilslutte en ekstern antenne (medfølger ikke) på bagsiden.

Routerens Administrationsside

På din routers administrationsside kan du foretage mere avancerede indstillinger, såsom at skifte Wi-Fi navn eller password.

For at få adgang til administrationssiden i din browser, skal du indtaste http://192.168.8.1 i din browser, hvor du normalt taster en URL/www. Benyt evt. copy-paste.

Brugernavn: admin

Password: admin

Fejlsøgning/problemløsning

Hvis du ikke kommer ud på internettet via et trådløst netværk

Forsøg at tilslutte med det medfølgende LAN-kabel.

Sørg for Wi-Fi-netværk er aktiveret på din computer / tablet / mobil.

Sørg for, at den enhed, du vil oprette forbindelse til, ikke er alt for langt fra routeren (indenfor routerens rækkevidde).

Sørg for, at du har valgt det korrekte netværksnavn (SSID) og adgangskode. Nærmere oplysninger kan findes på etiketten på bagsiden af routeren.

Sørg for, at SIM-kortet er indsat korrekt.

Gå ind på din routers administrations side, og kontrollér routerens SIM-kort øverst.

Hvis du oplever lave hastigheder

Se afsnittet om placering af router - kan den stilles et bedre sted?

Prøv at skifte kanal på det trådløse netværk. Guiden kan findes her.

Nulstilling af routeren

Hvis du ønsker at nulstille din router, findes reset-knappen i venstre side af din router. Find en spids genstand fx. nål eller papirclips og hold inde på knappen i ca. 20 sekunder. Genstart derefter din router. Din router vil nu være sat tilbage til fabrikstilstand og alle indstillinger er tilbage til standard.