Åbning af porte

Hvis du har udstyr eller software der kræver adgang til nogle bestemte porte, kan det i visse tilfælde være nødvendigt at åbne portene i din router. Ved at følge denne guide, kan du oprette en portforwarding.

Åbn en webbrowser og gå ind på 192.168.8.1.

Tryk på Indstillinger og log ind med "admin" som både Brugernavn og Adgangskode.

I venstre side vælges Sikkerhed og derefter Virtuel Server.

Klik på Tilføj og udfyld felterne. Da det er forskellig opsætning alt efter hvilket udstyr du benytter, skal du følge manualen for at få de nødvendige oplysninger. Når felterne er udfyldt skal du sikre dig, at Status er sat til Tændt. Opsætningen gemmes ved at trykke OK efterfulgt af Anvend.

Hvis du ikke har LAN-IP-adressen på udstyret, kan du se den under Statistikker øverst.