HiLink App

Til deres mobile routere har Huawei lanceret deres HiLink app, hvor du kan redigere langt de fleste indstillinger uden brug af en computer. Du kan finde app'en i App Store eller på Google Play.

Her finder du de mest benyttede indstillinger i din mobile router:

WiFi-navn og sikkerhedsnøgle

Brug i udlandet

WiFi-extender

Din router har mange flere funktioner end de ovenstående. Man kan blandt andet benytte et MicroSD-kort og tilgå filerne fra HiLink app'en. Man kan også dele filer mellem brugerne, sende sms'er (mod yderligere omkostninger), søge efter netværk manuelt, se sit forbrug og meget meget mere. Bemærk, at forbruget i app'en er vejledende.

WiFi-navn og sikkerhedsnøgle

Skift af WiFi-indstillinger

Vælg Indstillinger (tandhjul-logoet) øverst i højre hjørne.

Vælg My Wi-Fi øverst.

Her kan du se og ændre dit WiFi-navn og sikkerhedsnøgle. Gem ændringerne ved at trykke på fluebenet i øverste højre hjørne.

Brug i udlandet

Hvis du skal bruge din router i udlandet, kræver det at den er sat op til det. Du skal derfor aktivere dataroaming i Indstillingerne.

Vælg Indstillinger (tandhjul-logoet) øverst i højre hjørne.

Vælg Network i menuen.

Her skal du sikre dig, at Data roaming er aktiveret.

WiFi-extender

Huawei's mobile routere kan også benyttes til at forlænge et eksisterende WiFi-netværk. Hvis du fx har et andet WiFi-netværk derhjemme, eller er ude at rejse og ønsker at forlænge hotellets netværk, så kan din router sættes op til dette.

Vælg Wi-Fi Extender fra side to af startskærmen.

Aktiver funktionen ved at trykke på Wi-Fi Extender øverst. Din router vil nu søge efter de tilgængelige netværk og vise dem som nedenstående. Vælg derefter det ønskede netværk der skal forlænges.

Indtast sikkerhedsnøglen til netværket under Password og tilslut ved at trykke på fluebenet.