Problemer med opkald

Modtage opkald

Hvis folk prøver at ringe til dig og din telefon går direkte til telefonsvarer, kan der være flere ting der forårsager det.

Den største synder er funktionen Forstyr ikke. Funktionen gør, at personen der ringer op, bliver viderestillet direkte til telefonsvareren. Hvis personen ringer op igen inden for tre minutter, vil din telefon så ringe.

Om det er denne funktion der blokerer, ses nemt på hovedskærmen. Så vil der øverst fremgå en halvmåne til højre for uret.

For at slå denne funktion fra, skal du gå ind i Indstillinger hvor du finder Forstyr ikke.

Her skal du blot slå Manuelt fra. Nu skulle du være i stand til at modtage opkald igen.

Oplever du stadig udfordringer med at modtage opkald, kan der ligge en blokering fra din telefon mod den person der kalder op.

Det kan du se ved at gå ind under Indstillinger og derefter vælge Telefon.

Her vælges Blokeret i menuen.

Nu får du en liste over de blokerede nummer. Vælg Rediger for at fjerne numre fra listen.

Vælg det røde minus ud for den kontakt du ikke længere ønsker blokeret.

Vælg så Fjern blokering. Du skulle nu kunne modtage opkald fra personen.