3Svar

3Svar er din personlige telefonsvarer, der sørger for, at personer, der ringer til dig, kan indtale en besked til dig. Første gang du ringer til 3Svar, vil du blive bedt om at indtale en personlig velkomsthilsen og dit navn som bruges, når nogen ringer til dig.

Kode til 3Svar
Du bliver også bedt om at vælge en kode til 3Svar, som du skal bruge, når du aflytter din 3Svar fra en fastnettelefon, udlandet eller hvis du senere vælger at beskytte din 3Svar med en kode, hver gang du ringer til den.

Din konto låses efter tre forkerte indtastningsforsøg. Du kan åbne den igen ved at kontakte Kundeservice.

Du kan altid ændre din adgangskode ved at ringe til 3Svar på 3113 3333.

Aflyt beskeder
Du kan aflytte dine beskeder ved at ringe til 3Svar. Ringer du fra udlandet, skal du ringe +45 3113 3344. Du kan også aflytte dine beskeder direkte på telefonen med Visuel 3Svar

Skift velkomsthilsen
Ring til 3Svar på 31 13 33 33 og tast 2 for at komme ind i velkomsthilsen-menuen og tryk 1 for at komme til din personlige velkomsthilsen. Der er flere forskellige muligheder for at tilpasse dine personlige velkomsthilsner. Alle muligheder kan ses i diagrammet nedenfor.

Viderestilling til telefonsvarer

Er du ved en fejl kommet til at slette viderestillingen til telefonsvareren, kan du indtaste nummeret manuelt. Til viderestillingen er nummeret +45 3113 3346.

Hovedmenu Valgmuligheder:

For at aflytte dine beskeder: tast 1

Komme til dine velkomsthilsner: tast 2

Indtal personlig hilsen: tast 1

For at aktivere/deaktivere din personlige hilsen: tast 1

Indtal ny personlig hilsen: tast 2 og indtal, afslut med #

Indtal dit navn: tast 2

For at aktivere/deaktiver din personlige hilsen: tast 1

Indtale ny personlig hilsen: tast 2 og indtal, afslut med #

Indtal din hilsen ved optaget: tast 3

For at aktivere/deaktivere din personlige hilsen: tast 1

Indtal ny personlig hilsen: tast 2 og indtal, afslut med #

Indtal din hilsen ved længere tids fravær: tast 4

For at aktivere/deaktivere din personlige hilsen: tast 1

Indtal ny personlig hilsen: tast 2 og indtal, afslut med #

For at aktivere 3 standardhilsen og deaktivere din personlige
velkomsthilsner: Tast 5

Hilsen bliver afspillet og aktiveres ved at taste 1

Andre indstillinger: tast 3

For at ændre din 3Svar kode: tast 1

Indtast ny kode mellem 4-6 cifre, afslut med #

Aktiver/deaktiver din 3svar kode: tast 2

For at aktiver/deaktiver: tast 1

Beholde indstillinger som de er: tast *

Modtag sms-besked ved mistet opkald: tast 3

Aktiver/deaktiver: tast #

Ændre sprog: tast 4

For svensk: tast 1

For dansk: tast 2

For engelsk: tast 3