Ændring af WiFi-indstillinger

Mange ønsker selv at bestemme hvilket navn ens trådløse netværk skal have.
Her finder du vejledning til hurtigt og nemt at skifte navn og adgangskode til dit trådløse netværk.

Alle dine trådløse enheder (computere, din smartphone, tv mv.), mister forbindelse til din router, hvis du ændrer navn eller kode.

Du skal derfor på ny tilslutte dine enheder til din router, så de opretter forbindelse via det nye netværksnavn.

Åbn en webbrowser og gå ind på 192.168.8.1.

Tryk på Indstillinger og log ind med "admin" som både Brugernavn og Adgangskode.

Under Wi-Fi skal du vælge Grundlæggende Indstillinger For Wi-Fi.

Hvis du ønsker det, kan du her ændre Wi-Fi Navn (SSID) og Wi-Fi Password. Afslut ved at trykke på Anvend.

Din router er nu sat op med dine personlige indstillinger for navn og kode.