3LikeHome | Få hjælp vedrørende 3LikeHome her

3LikeHome

Ring, surf og sms til samme pris som i Danmark med 3LikeHome.

I alle 3LikeHome-lande inden for EU, EØS og UK kan du surfe løs med den data, du har i dit abonnement. Har du f.eks. 50 GB inkluderet i dit abonnement, kan du bruge alle 50 GB på din rejse.

I lande uden for EU kan du bruge op til 25 GB pr. simkort. Du kan ringe og sende beskeder til alle danske og lokale numre til samme pris som i DK.

Læs mere om 3LikeHome her.

Stadig brug for hjælp?
Så er du velkommen til at ringe eller skrive til os - så sørger vi hurtigt at give dig svar på dine spørgsmål

Skriv til kundeservice

Se andre kontaktmuligheder