3LikeHome

Særligt om EU Roaming

Om 3LikeHome
Med 3LikeHome kan du bruge din mobil, tablet eller router i hele EU, USA og flere lande, på samme vilkår som i Danmark.

3LikeHome inkluderer følgende, når du er i et 3LikeHome land:

- Fri tale til 0 kroner når du ringer til danske numre
- Fri tale til lokale numre i det land som du befinder dig i
- Fri tale til 0 kroner når du modtager taleopkald
- Fri SMS/MMS til danske numre, samt lokale numre i det land, hvor du befinder dig
- De inkluderede dataenheder i abonnementet - dog max 10 GB pr. simkort i hver regnings periode.

Hvor gælder 3LikeHome
Du kan se alle de lande hvor vi har 3LikeHome her.

NB: Befinder du dig i et 3LikeHome-land, der ligger i nærheden af et andet land, som ikke er en del af 3LikeHome, kan din telefon automatisk slå over på dette lands netværk. Det vil betyde, at du betaler normal udlandstakst. Vær altid opmærksom på hvilket lands netværk du er på, hvis din destination ligger tæt på lande, som ikke er inkluderet i 3LikeHome.

Lokale numre
Opkald til lokale numre betyder, at når du eksempelvis er i England, kan du ringe gratis til engelske numre. Du skal være opmærksom på, at det kun gør sig gældende i det land du befinder dig i. Du kan derfor ikke ringe gratis på tværs af landende. 

Vær i øvrigt opmærksom på, at du ikke kan ringe gratis til Servicenumre.

Hastighed
Bemærk, at netværk i udlandet kan være langsommere, end den hastighed du er vant til i Danmark.

Hvilket netværk kan jeg bruge? 
Her kan du se hvilke net, der er tilgængelige i de enkelte lande samt priser for lande som ikke er en del af 3LikeHome. På listen ses også priserne i vores 3LikeHome lande, såfremt du ikke har 3LikeHome inkluderet i dit abonnement. 

Loft på forbrug i udlandet
Der er et loft på forbrug i 3LikeHome-lande på 10 GB pr. regningsperiode. Har du et abonnement, der indeholder mindre end 10 GB, vil du kunne bruge det antal GB, som er inkluderet i din aftale.

Overskrider du 10 GB, vil din dataforbindelse blive lukket i resten af regningsperioden ved forbrug i 3LikeHome-landene.

Hvis der i en periode på mere end 30 sammenhængende dage primært er forbrug på abonnementet i 3LikeHome-lande uden for EU, vil der blive spærret for roaming i 3LikeHome-lande uden for EU.

Når du har været i Danmark i 14 dage, vil perioden blive nulstillet.

Begrænsningen gælder ikke i Danmark og Sverige - her kan du bruge så meget data, der er inkluderet i dit abonnement.

Brug for mere data?
Se her.

Kun til personligt brug
3LikeHome er kun til personligt brug. Er der mere end én bruger af data pr. SIM-kort samtidigt, forbeholder 3 sig retten til at spærre for roaming i udlandet.

Vær særligt opmærksom på
Vær opmærksom, hvis du rejser til Cypern, da øen Cypern er delt i op to dele. Landet Cypern er dækket af cypriotisk net og her gælder 3LikeHome, denne del kaldes ’den græske del’ af Cypern. På den nordlige del af øen Cypern (som kaldes ’den tyrkiske del’) er der kun tyrkisk net og Tyrkiet er ikke med i 3LikeHome, så her skal du betale normal udlandstakst. Du kan altså risikere, at være på et tyrkisk net og ikke et cypriotisk net på store dele af øen Cypern. Hold dig derfor altid orienteret om, hvilket net du er tilkoblet.

Du kan også risikere, at ramme andre udenlandske netværk, hvis du er på andre øer eller i nærheden af landegrænser til lande der ikke er med i 3LikeHome.

Når du er på en færge mellem to lande, vær da opmærksom på, om du er på færgens satellit-netværk, da satellit-netværket ikke indgår i 3LikeHome, og derved er priserne meget højere. På Mit 3 selvbetjening, kan du nemt spærre for adgangen til satellitnetværk, så du ikke behøver at bekymre dig. 

Ønsker du at læse mere om 3Likehome, kan du med fordel kigge her

 

Særligt om EU Roaming

I forbindelse med de nye regler fra EU, tilføjer vi fra 29. maj nye fede muligheder til dit abonnement med 3LikeHome.

Alle krav, EU stiller fra 15. juni er inkluderet i dit abonnement - samt langt mere.

lov17qw6xbgrhpgbm21d.jpg

Hvis du opbruger de 10 GB data, der er tilgængelige i et af vores 3LikeHome lande, får du som noget nyt mulighed for at tanke op og surfe videre. Du kan bruge 10 GB data til fuld hastighed per optankning.

Befinder du dig i et EU-land, kan du ringe og sende SMS'er gratis til alle andre EU lande. Bemærk, at dette ikke gælder fra Danmark til andre lande.

Hvis der i en periode på 4 sammenhængende måneder primært er forbrug og ophold i 3LikeHome-lande indenfor EU, vil vi informere dig om det og derefter forbeholde os retten til at pålægge en EU-takst for eventuelt yderligere forbrug. Se taksterne i vores vilkår her.

Stadig brug for hjælp?

Skriv til os, så skal vi nok sørge for at du får hjælp til det du bøvler med.