3LikeHome

Særligt om EU Roaming

Om 3LikeHome
Med 3LikeHome kan du bruge din mobil, tablet eller router i hele EU, USA og flere andre lande, på samme vilkår som i Danmark.

3LikeHome inkluderer følgende, når du er i et 3LikeHome land:

- Fri tale til 0 kroner når du ringer til danske numre
- Fri tale til lokale numre i det land som du befinder dig i
- Fri tale til 0 kroner når du modtager taleopkald
- Fri sms/mms til danske numre samt lokale numre i det land, hvor du befinder dig
- De inkluderede dataenheder i abonnementet - dog max 10 GB pr. simkort i hver regnings periode.

Hvor gælder 3LikeHome
Du kan se alle de lande hvor vi har 3LikeHome her.

NB: Befinder du dig i et 3LikeHome-land, der ligger nærheden af et andet land, som ikke er en del af 3LikeHome, kan din telefon automatisk slå over på dette lands netværk. Det vil betyde, at du betaler normal udlandstakst. Så vær altid opmærksom på hvilket lands netværk, du er på, hvis din destination ligger tæt på lande, som ikke er inkluderet i 3LikeHome.

Lokale numre
Opkald til lokale numre betyder, at når du eksempelvis er i England, kan du ringe gratis til engelske numre. Du skal være opmærksom på, at det kun gør sig gældende i det land du befinder dig i. Du kan derfor ikke ringe gratis på tværs af landende. 

Vær i øvrigt opmærksom på, at du ikke kan ringe gratis til Servicenumre.

Hastighed
For de inkluderede dataenheder kan du forvente en hastighed op til 0,5 Mbit/s i de mobilnet, som ikke er ejet af 3-koncernen.

Hvilket netværk kan jeg bruge?
Her kan du se hvilke net, der er tilgængelige i de enkelte lande samt priser for lande som ikke er en del af 3LikeHome. På listen ses også priserne i vores 3LikeHome lande såfremt du ikke har 3LikeHome inkluderet i dit abonnement. 

Loft på forbrug i udlandet
Der er et loft på forbrug i 3LikeHome-lande på 10 GB pr. regningsperiode. Har du et abonnement, der indeholder mindre end 10 GB, vil du kunne bruge det antal GB, som er inkluderet i din aftale.

Overskrider du 10 GB, vil hastigheden blive reduceret væsentligt i resten af regningsperioden ved forbrug i 3LikeHome-landene.

Hvis der i en periode på mere end 30 sammenhængende dage primært er forbrug på abonnementet i 3LikeHome-lande, vil hastigheden på din dataforbindelse i 3LikeHome-lande blive nedsat. Når hovedforbruget igen ligger på dansk netværk, vil perioden blive nulstillet.

Begrænsningen gælder ikke i Danmark og Sverige - her kan du bruge så meget data, der er inkluderet i dit abonnement.

Brug for mere data?
Hvis du har brug for mere data end det der er inkluderet i dit abonnement, kan du købe ekstra data, dog vil loftet på 10GB om måneden i udlandet stadig gælde.

Kun til personligt brug
3LikeHome er kun til personligt brug. Er der mere end én bruger af data pr. SIM-kort samtidigt, forbeholder 3 sig retten til at spærre for roaming i udlandet.

Vær særligt opmærksom på
Vær opmærksom, hvis du rejser til Cypern, for øen Cypern er delt i to dele. Landet Cypern er dækket af cypriotisk net og her gælder 3LikeHome, denne del kaldes ’den græske del’ af Cypern. På den nordlige del af øen Cypern (som kaldes ’den tyrkiske del’) er der kun tyrkisk net, og Tyrkiet er ikke med i 3LikeHome, så her skal du betale normal udlandstakst. Du kan altså risikere at være på et tyrkisk net og ikke et cypriotisk net på store dele af øen Cypern. Hold dig derfor altid orienteret om, hvilket net du er tilkoblet.

Når du er på en færge mellem to lande, vær da opmærksom på, om du er på færgens satellit-netværk, da satellit-netværket ikke indgår i 3LikeHome, og derved er priserne meget højere. På selvbetjeningen Mit 3 kan du nemt spærre for adgangen til satellitnetværk, så du ikke behøver at bekymre dig. 

Ønsker du at læse mere om 3Likehome kan du med fordel kigge her

 

Særligt om EU Roaming

I forbindelse med de nye regler fra EU, tilføjer vi fra 29. maj nye fede muligheder til dit abonnement med 3LikeHome.

Alle krav EU stiller fra 15. juni er inkluderet i dit abonnement - samt langt mere.

lov17qw6xbgrhpgbm21d.jpg

Hvis du opbruger de 10 GB data der er tilgængeligt i 3LikeHome lande, får du som noget nyt mulighed for at tanke op og surfe videre. Du kan bruge 10 GB data til fuld hastighed per optankning.

Hvis du befinder dig i et EU-land, kan du ringe og sms'e gratis til alle andre EU lande. Bemærk, at dette ikke gælder fra Danmark til andre lande.

Stadig brug for hjælp?

Skriv til os, så skal vi nok sørge for at du får hjælp til det du bøvler med.