PUK kode

Har du tastet din SIM-kode forkert 3 gange vil din telefon bede dig indtaste din PUK-kode.

Du kan finde din PUK-kode på tre måder:

• PUK koden står oplyst på bagsiden af den brik hvori dit simkort sad fast, da du i sin tid modtog det. Kig under skrabefeltet.
  • Log ind på Mit 3 for at se din PUK-kode. Følg guiden herunder.
  • Du kan døgnet rundt få oplyst din PUK kode ved at ringe op til 70 313 123. Tast dig igennem menuen ved at trykke 2, for oplysning af PUK kode.

Bemærk, at hvis du taster din PUK-kode forkert 10 gange, kan du ikke bruge dit simkort, og du skal have et nyt. Du kan selv bestille et nyt simkort på din selvbetjening. Læs mere her.

Find din PUK kode på Selvbetjeningen

Log ind på Mit 3 under Abonnementer og tryk på det nummer det omhandler, og derefter kan du se PUK-koden.