Om TV 2 Play

TV2 Play er en streamningstjeneste, som tilbyder alt det bedste indhold fra TV 2. Uanset om du er til satire, sport, drama eller news, så har TV 2 Play det hele.

Du kan bruge TV 2 Play på din smartphone, tablet, computer, Chromecast eller Apple TV 4, når du vil, hvor du vil og med hvem du vil.

Hos 3 kan du købe to forskellige adgange, så du kun betaler for det, som interesserer dig mest.

Hele Pakken 109 kr./md. (normalpris 129 kr./md.)
Live streaming af alle TV2-kanalerne og hele det store tv-arkiv med film, serier og programmer.

Basispakken 59 kr/md. (normalpris 69 kr./md)
Adgang til TV 2's arkiv af serier, film og programmer, når du vil.

VÆRD AT VIDE

• Virker TV 2 Play i udlandet?

Det er muligt at anvende TV 2 Play i udlandet, men der er dog begrænsninger for, hvad TV 2 har rettigheder til at vise i lande udenfor Danmark.

• Hvor mange kan være på ad gangen?

Der kan være op til fem brugere logget på ad gangen. Der er dog kun én person, der kan streame ad gangen.

• Er dataforbruget inkl. i abonnementet?

Dataforbruget er ikke en del af TV 2 Play-abonnementet, som du køber. Forbruget takseres som almindelig data.

Læs mere om TV 2 Play og pris

Er du tilmeldt TV2 Play og har yderligere spørgsmål, så kan du kontakte TV2 Play hér.