OnePlus: Opsætning af MMS og data på 1+2

Før du kan gå på nettet og sende/modtage MMS, skal din mobil sættes op til det. Følg guiden herunder og bliv hurtigt klar til at gå på nettet.

Træk ned i besked-menuen i toppen og vælg herefter Indstillinger

Vælg Mere

Vælg Mobilnetværk

Vælg Adgangspunkter

Tryk på knappen Menu med de tre streger ovenpå hinanden (nederst i bunden), og vælg Nulstil til Standard. Vent mens telefonen gendanner standardindstillingerne.

Hvis MMS og Data-indstillingerne forsat ikke virker, forsæt da til manuel opsætning i step 6, 7 og 8.

Vælg Adgangspunkter som i Step 4. TrykMenu og vælg herefter Ny APN.

Der skal laves to profiler, i den første profil skal der kun udfyldes to felter.

Data der skal udfyldes

• Navn: data
  • APN: data.tre.dk

De resterende felter skal ikke udfyldes. Tryk herefter på Gem i bunden af skærmen.

Vælg Ny APN som i Step 6. Denne gang skal alle felter udfyldes. Når alt er udfyldt skal profilen gemmes ved at trykke på Gem i bunden af skærmen.

Udfyld med følgende data

• Navn: data og mms
  • APN: data.tre.dk
  • Proxy: Ikke angivet
  • Port: Ikke angivet
  • Brugernavn: Ikke angivet
  • Adgangskode: Ikke angivet
  • Server: Ikke angivet
  • MMSC: http://mms.3.dk/
  • MMS-proxy: mmsproxy.3.dk
  • MMS-port: 8799
  • MCC: 238
  • MNC: 06
  • Godkendelsetype: ikke angivet
  • APN-type: mms
  • APN-protokol: Ipv4
  • Adgangspunktets roamingprotokol: Ipv4
  • Aktiver/deaktiver adgangspunkt: Adgangspunkt er aktiveret
  • Bærer: ikke angivet
  • MVNO-type: Ingen
  • MVNO-værdi: Ikke angivet

Den første profil data skal være markeret med blåt før det virker.

Din telefon kan nu gå på nettet og sende/modtage MMS’er.