Automatisk kortbetaling | Læs mere om automatisk kortbetaling

Automatisk kortbetaling

Med vores gratis betalingsløsning (0 kr./md) kan du betale dine regninger automatisk via kortbetaling. Du kan tilmelde dit Dankort, VISA/Dankort, VISA Electron eller MasterCard.

Du vil modtage besked via mail, når din regning er klar til dig på Mit 3.

Hvordan tilmelder du dig?

Til at starte med, skal du gå til kortbetaling.3.dk og vælg TILMELD

1. Indtast din fødselsdato og dit 3-mobilnummer
  2. Vælg betalingsform
  3. Indtast dine kortoplysninger og klik Gem kortoplysninger
  4. Du skal nu indtaste en sikkerhedskode i form af en tofaktorgodkendelse
  5. Indtast din engangskode og tryk Bekræft
  6. Du har nu tilmeldt dig Automatisk Kortbetaling

Læs mere om Automatisk Kortbetaling nedenfor:

• Værd at vide

• Automatisk kortbetaling er en gratis betalingsløsning (0 kr./md.).
    • Kortbetaling træder straks i kraft ved tilmelding før den 10. i en måned. Ved tilmelding efter den 10. sker der først en kortbetaling den efterfølgende måned, og indtil da skal regningen betales på normal vis.
    • Betaling sker automatisk via dit tilmeldte betalingskort den sidste bankdag i måneden. Du vil hver gang modtage en sms både før og efter med bekræftelse
    • Ved tilmelding af VISA, VISA ELECTRON eller Mastercard reserverer vi 1 kr. på dit kort i op til 31 dage for at sikre, at dit kort er aktivt.
    • Vær opmærksom på, at når dit kort udløber eller du af anden grund får et nyt kort, skal betalingsoplysningerne opdateres på selvbetjeningen.
  • Har du fået nyt betalingskort?

• Læs mere om hvordan du skifter betalingskort og hvad du skal være opmærksom på her.
  • Ændringer

• Du kan afvise din betaling, eller gøre indsigelse, ved, at kontakte 3’s kundeservice på 70 313 313. Dette skal ske senest to hverdage før betalingsdato.
  • Sikkerhed

• Dine kortoplysninger bliver, i tilmeldingsperioden, udelukkende opbevaret af DIBS, som er en dansk betalingsformidler.
    • Alle informationer sendes sikkert (SSL-krypteret).