Lås Samsung op | Find guiden til at låse Samsung op her

Lås Samsung op

Sådan låser du din Samsung op:

Metode 1:

1. Tænd terminalen med et SIM-kort som IKKE er fra 3.
  2. Indtast PIN-koden
  3. Nu vil der komme en boks frem, hvor man skal indtaste unlock/NCK koden, som er på 8 cifre.
  4. Telefonen er nu låst op.

Metode 2:

1. Er der forsøgt 5 gange eller mere bruges masterkoden (MCK)
  2. Tænd terminalen med et SIM-kort som IKKE er fra 3.
  3. Indtast PIN-koden.
  4. Nu vil der komme en boks frem, hvor man skal indtaste MCK kode - Tryk lås op (her vil den komme op og skrive det ikke lykkes, men det skal du ignorere.)
  5. Indtast unlock koden (NCK) og tryk lås op, herefter vil telefonen være låst op.

Læs mere om låsekoden her.

Stadig brug for hjælp?
Så er du velkommen til at ringe eller skrive til os - så sørger vi hurtigt at give dig svar på dine spørgsmål

Skriv til kundeservice

Se andre kontaktmuligheder