Lås LG op

Sådan gør du:

LG u300
· Tænd din 3Mobil med et 3SIM-kort i.
· Start med at indtaste de første 8 cifre af din låsekode efterfulgt af #*# (Firkant, stjerne, firkant)
· Indtast de sidste 16 cifre af din låsekoden på og tast Ok
· Din 3Mobil er nu låst op.

LG u880
· Tænd din 3Mobil med et 3SIM-kort i.
· Tjek software-version under: Menu/ Indstillinger/ Telefon info.
· For at kunne låse din 3Mobil op, skal softwaren hedde 10b_wm eller 11a_wm
· Start med at indtaste "Sequence kode"
· Indtast operatørkoden/låsekoden og tast Ok
· Din 3Mobil er nu låst op.

Hvis låsekoden ikke virker første gang så tjek om koden er korrekt. Ofte har du kun 3 forsøg. Dette afhænger af, hvilken mobil du har. Se i den manual du fik sammen med mobilen. Hvis koden er rigtig, men den stadigvæk ikke låser mobilen op, skal mobilen sendes til reparation. Husk at sende låsekoden samt købskvitteringen med.

LG u8120, u8130 og u8138
· Tænd telefonen
· Tast 2945 # * 88110 #
· Vælg Lås USIM op
· Vælg Netværksstatus
· Indtast operatørkoden og tast Ok
· Telefonen er nu låst op.

LG u8180, u8360, u8380
· Tænd din 3Mobil med et 3SIM-kort i.
· Start med at indtaste de første 5 cifre af din låsekode efterfulgt af #* (Firkant, stjerne)
· Indtast de sidste 8 cifre af din låsekoden og afslut med # (Firkant)
· Din 3Mobil er nu låst op.

LG Arena
• Tænd din 3Mobil med et 3SIM-kort i.
• Start med at indtaste "Sequence kode 2945#*71001# "
• Indtast operatørkoden/låsekoden og tast Ok
• Din 3Mobil er nu låst op.

LG KU990
• Tænd din 3Mobil med et 3SIM-kort i.
• Start med at indtaste "Sequence kode 2945#*990# "
• Indtast operatørkoden/låsekoden og tast Ok
• Din 3Mobil er nu låst op.

Læs mere om låsekoden her.