Ekstra data

Er du løbet tør for data i dit abonnement, kan du hurtigt toppe op på data med det samme – selv når du er på farten. Når du har opbrugt alt din data, får du en sms fra os med en guide til, hvordan du kan købe ekstra data på din telefon.

Sådan gør du
Du køber ekstra data ved at sende en sms til nummeret ”2525”. I teksten skal du skrive det antal GB, du ønsker at købe, f.eks. ”10” for 10 GB ekstra. Det er muligt at toppe op med 1, 5, 10, 50 og 100 GB.

Når købet er gået igennem, får du en bekræftelse på sms. Du kan nu igen surfe til fuld hastighed. Beløbet vil blive trukket på din næste regning.

Du kan også købe ekstra data via Mit 3-app’en eller i Mit 3. Se alle priserne på vores datapakker her.

Skal du til udlandet?
Rejser du til et land, hvor du ikke har data inkluderet i dit abonnement, kan du tilkøbe det lige her.

OBS! Vær opmærksom på, at den tilkøbte datamængde, bliver nulstillet når en ny regningsperiode starter.