Visuel regningsforklaring

Forside Til toppen

Kundeinfo

Her kan du se dit kundenummer og fakturanummer.
Du kan også her se, hvornår din regning er udskrevet.

Forbrugsperiode

Her kan du se perioden for dit forbrug, som din regning dækker.

Betaling

Her kan du se, hvornår du senest skal betale din regning, og om din regning bliver betalt via Betalingsservice eller kreditkort. Beløbet er det totale beløb inklusiv dine abonnementer og forbrug.

Information fra 3

Her kan du se diverse information fra 3.

Betalingsservice

Her kan du finde de oplysninger, som du skal bruge for at tilmelde dig Betalingsservice. Er du endnu ikke tilmeldt, kan du tilmelde dig direkte hos Betalingsservice.

Netbank

Her kan du finde betalingsoplysninger, hvis du fx skal betale din faktura via netbank.

info info info info info info

Kontooversigt Til toppen

Kontooversigt

Hvis du har mere end ét abonnement, vil du få tilsendt en kontooversigt.

Kontonavn

Her kan du se navnet på din konto.

Abonnementsliste

Her kan du se listen med abonnementer du har hos 3.
Hvis du vil se de enkelte beløb mere specificeret, kan du se det på Fakturaoversigten for det pågældende telefonnummer.

Diverse

Her kan du se krediteringer og gebyrer. Er du opkrævet for et gebyr, kan du se det her. Det kan fx være betalingsgebyr som i dette tilfælde.

info info info info

Regningsoversigt - Tale Til toppen

Bruger

Her kan du se hvilket nummer regningsoversigten gælder for. Har du flere numre, vil der være en regningsoversigt for hvert af dine abonnementer.

Abonnement

Under abonnement kan du se en oversigt over dit abonnement. Har du tillægspakker, vil du også kunne se dem her.

Forbrug - Tale

Dine opkald er fordelt på, hvilken opkaldstype der er tale om. Det kan fx være 'Opkald' eller 'Opkald til 3-kunder'. Hvis du er opkrævet 'Opkaldsafgift', kan du her se det samlede antal. Du kan også her se, om du har foretaget opkald til numre i udlandet, samt opkald foretaget eller modtaget i udlandet.

Husk at tjekke de gældende priser på 3.dk/udland.

Forbrug - Meddelelser

Her kan du se alle dine SMS og MMS beskeder.

SMS - Hvis du har frie SMS beskeder inkluderet i jeres abonnement, kan du se antal af dine afsendte SMS beskeder her. Hvis du har sendt SMS beskeder til eller fra udlandet, vil du også kunne se dem her.

MMS - Hvis du har frie MMS beskeder inkluderet i abonnementet, kan du se antal af dine afsendte MMS beskeder her. Når du sender MMS beskeder fra udlandet, opkræves du en enhedspris, samt pris pr. megabyte (MB) data. Datamængden vil fremgå under kategorien 'Data' nedenfor.

Forbrug - Data

Her kan du se alt dit dataforbrug.
Data kan være, hvis du har surfet på internettet eller sendt e-mails via din mobil. Data foretaget i udlandet vises også her. Bemærk, at prisen på data i udlandet er højere, og der opkræves en minimumstakst hver gang du logger på internettet.

Hvis din mobil er sat til at synkronisere e-mails, kan det være dyrt, hvis du ikke har fri data eller er i udlandet.

Husk at tjekke de gældende priser på 3.dk/udland.

Forbrug - Øvrigt forbrug

Øvrigt forbrug omfatter bl.a. køb af spil, køb af bus- eller togbilletter samt afstemning som fx X-Factor eller Vild med Dans.

Diverse

Under 'Diverse' kan du se krediteringer og gebyrer. Hvis du er opkrævet for et gebyr, kan du se dem her. Det kan fx være 'Oprettelsesgebyr' eller 'Nyt SIM kort' som i dette tilfælde. Hvis du er krediteret, kan du se krediteringen her.

Total

Her ser du de samlede udgifter for det pågældende abonnement inden for forbrugsperioden.

info info info info info info info info

Regningsoversigt - Data Til toppen

Bruger

Her kan du se hvilket nummer regningsoversigten gælder for. Har du flere numre, vil der være en regningsoversigt for hvert af dine abonnementer.

Abonnement

Under abonnement kan du se en oversigt over dit abonnement.
Har du tillægspakker, vil du også kunne se dem her.

Forbrug - Data

Her kan du se alt dit dataforbrug. Data kan være, hvis du har surfet på internettet eller sendt e-mails via din mobil. Data foretaget i udlandet vises også her. Bemærk, at prisen på data i udlandet er højere, og der opkræves en minimumstakst hver gang du logger på internettet.

Hvis din mobil er sat til at synkronisere e-mails, kan det være dyrt, hvis du ikke har fri data eller er i udlandet.

Husk at tjekke de gældende priser på 3.dk/udland.

Forbrug - Engangskøb

'Engangskøb' på data abonnementer omfatter bl.a. tilkøb af ekstra data.

Total

Her ser du de samlede udgifter for det pågældende abonnement inden for forbrugsperioden.

info info info info

3Afbetaling Til toppen

3Afbetaling

I overskriften på regningsoversigten for din 3Afbetaling, kan du se, hvilken telefon du betaler for på din 3Afbetaling.
Her kan du også se udløbsdatoen på din 3Afbetaling.

Afdrag

Her kan du se din 3Afbetaling.
Du kan se, hvor mange måneder din 3Afbetaling løber over, og hvad du betaler hver måned. Her kan du også se restbeløb efter betaling af dette afdrag.
Du kan også se, hvilken måned din betaling dækker på denne regning

info info

3Afbetaling Tilbehør Til toppen

3Afbetaling Tilbehør

I overskriften på regningsoversigten for din 3Afbetaling Tilbehør, kan du se udløbsdatoen på din 3Afbetaling.

Afdrag

Her kan du se din 3Afbetaling Tilbehør.
Du kan se, hvilket tilbehør du betaler for på din 3Afbetaling Tilbehør, og hvad du betaler hver måned. Her kan du også se restbeløb efter betaling af dette afdrag.

Du kan også se, hvilken måned din betaling dækker på denne regning.

info info

Vores interaktive regningsforklaing kræver en breddere skærmstørrelse for at fungerer optimalt.
Klik på nedenstående regning og få vist en regningsforklaring i pdf.