Du har selvfølgelig to års reklamationsret på fejl og mangler ved et produkt, der er købt hos os i henhold til købeloven. Du kan se Konkurrence- og Forbrugerstyrelsens video for at få svar på spørgsmål om dine rettigheder i forbindelse med reparationer eller læse mere på www.forbrug.dk

Hvis din reklamationsret er udløbet eller skaden skyldes fejlhåndtering fra din side, skal du selv betale for reparationen. Er skaden ikke omfattet af reklamationsretten, kontakter værkstedet dig med en pris på reparation. Bemærk, at det koster 275 kr. i undersøgelsesgebyr, hvis skaden ikke er omfattet af din reklamationsret og du ønsker din mobil/tablet retur uden reparation.

Vær opmærksom på, at fugtskader og fysisk overlast af din mobil/tablet ikke er dækket af din reklamationsret. Du kan læse mere om det på www.forbrug.dk

Bemærk, har du 3Forsikring, så læs mere her.