Inden en reparation

Husk inden du indleverer din mobil/tablet til reparation:

• Gem alle data og lav en sikkerhedskopi af din mobil/tablet. Billeder, apps osv. vil nemlig blive slettet ved reparation
  • Deaktivér din låsekode/sikkerhedskode på mobil/tablet
  • Særligt for iPhone/iPad: Deaktivér ”Find min iPhone/iPad” (via indstillinger eller via iCloud.com)

Vigtigt at vide:

• Din mobil/tablet vil blive opdateret med den nyeste version af styresystemet
  • Vi bestræber os på, at du får din mobil/tablet tilbage fra reparation inden for 14 dage
  • Din mobil/tablet vil blive bortskaffet, hvis den ikke bliver afhentet 3 mdr. efter, at du har fået besked om, at den er retur i din 3Butik
  • Det koster 275 kr. i undersøgelsesgebyr, hvis det viser sig, at skaden ikke er omfattet af reklamationsretten, og du stadig ønsker din mobil/tablet retur. Er du i tvivl om dine rettigheder, kan du læse mere her.