Afmeld tilvalg

Du kan afmelde tilvalgstjenester fra dag til dag via Mit 3, eller, ved at kontakte kundeservice.

Hvis du selv afmelder tilvalgstjenester via selvbetjening, sker det på følgende måde:

1. Log indMit 3.

2. Find den ønskede tilvalgstjeneste og klik på Opsig.

3. Klik på Godkend og opsig.

Din tilvalgstjeneste vil herefter være afmeldt, og du vil ikke blive faktureret fra den dag.

Tilvalget bliver automatisk afmeldt, hvis du opsiger det mobil- eller bredbåndsabonnement, som tilvalget er tilknyttet. På Mit 3 kan du se hvilket abonnement tilvalgene er tilknyttet.