Afmeld tilvalg | Få hjælp til at afmelde tilvalg

Afmeld tilvalg

Bemærk, denne side gælder ikke afmelding af Saxo, Pling, GamerzClass eller discovery+. Er det et af disse tilvalg du ønsker at afmelde, skal det ske direkte igennem udbyderen.

  1. Log på Mit 3 og vælg Tilvalg i Nyttige genveje
  2. Find det tilvalg du ønsker at afmelde og klik på Opsig. Bemærk, du kan altid tilføje samme tilvalg igen – dog ikke 3Forsikring
  3. Klik på Godkend og opsig
  4. Tilvalget er nu afmeldt

Stadig brug for hjælp?
Så er du velkommen til at ringe eller skrive til os - så sørger vi hurtigt at give dig svar på dine spørgsmål

Skriv til kundeservice

Se andre kontaktmuligheder