Selvrisiko og dækningsperiode

3Forsikring dækker i maksimalt 60 måneder (se længden af din forsikring). Herefter ophører den automatisk, men du kan dog altid selv opsige den undervejs ved at kontakte kundeservice.

I hele forsikringsperioden er selvrisikoen kun 499,- som udgangspunkt. Selvrisikoen stiger dog til 998,- hvis du anmelder to skader i løbet af 12 måneder. Du kan maksimalt anmelde tre skader hvorefter forsikringen opsiges.

3Forsikring dækker opståede skader i hele verden* og dækker dig og de resterende medlemmer i din husstand, som midlertidigt har benyttet din mobil, tablet eller lignende som har et forsikringsprodukt tilknyttet.

*3Forsikring dækker dog ikke lande under økonomiske sanktioner. Lige pt. drejer det sig om Cuba, Iran, Syrien, Nordkorea, Krim-regionen i Ukraine, Sudan.