Selvrisiko og dækningsperiode | Læs mere her

Selvrisiko og dækningsperiode

3Forsikring dækker i maksimalt 60 måneder (se længden af din forsikring). Herefter ophører den automatisk, men du kan dog altid selv opsige den undervejs ved at kontakte kundeservice.

Ved skade er selvrisikoen kun 499 kr. Hvis der sker anmeldelse af to skader inden for en periode på 12 måneder og begge skader dækkes, stiger selvrisikoen på den sidste skade til 998 kr. Du kan maksimalt anmelde tre skader hvorefter forsikringen opsiges.

3Forsikring dækker opståede skader i hele verden* og dækker dig og andre personer i din husstand, som midlertidigt har benyttet din mobil, tablet eller lignende som har et forsikringsproduktepi tilknyttet.

*3Forsikring dækker dog ikke lande under økonomiske sanktioner. Lige pt. drejer det sig om Cuba, Iran, Syrien, Nordkorea, Krim-regionen i Ukraine, Sudan.