Anmeld forsikringsskade

Ved hændeligt uheld

Hvis uheldet er ude og du får en skade på dit produkt skal du udfylde en skadesanmeldelse og afvente svar herpå. Bliver den godkendt, skal du oprette en reparationssag til os. Dette kan gøres på tre måder:

• Henvend dig i din lokale 3butik.
  • Kontakt kundeservice.

Ved tyveri

Hvis du oplever tyveri, skal du kontakte os med det samme på 70 313 123, så du undgår misbrug af dit produkt.

Husk også at melde tyveriet til politiet og vær sikker på, at de får IMEI-nummeret registreret i politirapporten.

Du kan finde dit IMEI-nummer i på købskvittering. Se mere her.

Inden for 48 timer skal du udfylde en skadesanmeldelse og afvente svar herpå. Sker tyveriet i udlandet skal du melde det til det lokale politi og ellers følge ovenstående guide.