Låsekode

Din mobil kan være låst til os som operatør, men kan låses op, så du kan benytte simkort fra andre operatører, når du f.eks. er i udlandet. For at låse din mobil op, skal du kende låsekoden til mobilen. Du finder den ved at indtaste IMEI-nummeret i feltet nedenfor, og skrive det rigtige tal for regnestykket i det andet felt. Bemærk, at alle iPhones købt hos os er ulåste og behøver derfor ikke blive låst op.

IMEI nummeret findes ved at taste *#06# eller ved at tage batteriet ud og læse på indersiden af din mobil. Det består af 15 cifre og starter med cifrene 35 eller 01.

Lås din mobil op her.

Hvis låsekoden ikke virker første gang, så tjek om den indtastede kode er korrekt. Ofte har du kun tre forsøg, men dette afhænger af, hvilken mobil du har. Se i den manual du fik sammen med mobilen for nærmere info herom. Hvis koden er rigtig, men den stadigvæk ikke låser mobilen op, skal mobilen sendes til reparation. Husk at sende oplåsningskoden samt købskvitteringen med.

Log ind i selvbetjeningen og find din købskvittering. Klik dig ind på 'Mine Oplysninger', hvor du oppe i højre hjørne vil kunne vælge 'Købskvittering'.

Vær opmærksom på, at du skal du fjerne din sikkerhedskode, hvis mobilen skal til reparation. Læs mere her.

Bemærk at der ingen garanti er for, at du kan benytte et SIM-kort fra en anden operatør i din mobil.

Find instrukser til at låse din telefon op her:

Stadig brug for hjælp?

Skriv eller giv os et kald, så skal vi nok sørge for at du får hjælp til det du bøvler med.