Hvis du har en ældre mobil (før 2012), kan den være låst til os som operatør.

For at låse din mobil op, skal du kende låsekoden til mobilen. Den får du tilsendt ved at udfylde nedenstående formular.

Bemærk, at alle iPhones købt hos os er ikke SIM-låste og behøver derfor ikke blive låst op.

IMEI nummeret findes ved at taste *#06# eller ved at tage batteriet ud og læse på indersiden af din mobil. Det består af 15 cifre og starter med cifrene 35 eller 01.

Få tilsendt låsekode til din mobil.

Hvis låsekoden ikke virker første gang, så tjek om den indtastede kode er korrekt.

Bemærk at der ingen garanti er for, at du kan benytte et SIM-kort fra en anden operatør i din mobil.

Find instrukser til at låse din telefon op her: