PIN-kode

For at sikre os, at du på bedste vis kan huske din PIN-kode har vi ikke længere prædefineret en pinkode, når du modtager et nyt simkort.

Når du bruger dit simkort første gang, skal du indtaste din PUK-kode. Denne finder du på bagsiden af simkortholderen under skrabefelten. Du kan også finde den på Mit 3.

Efter at have tastet din PUK-kode bliver du bedt om at vælge din egen personlige PIN-kode.

• Du kan altid ændre din PIN-kode under indstillinger i din mobil.
  • Det er muligt at deaktivere din PIN-kode til simkortet. Dette anbefaler vi dog ikke, da koden er din garanti for, at ingen andre kan åbne og bruge din telefon.

Forkert eller glemt PIN-kode

Taster du forkert PIN-kode tre gange i træk låses simkortet, og du skal bruge din PUK-kode for at låse dit simkortet op igen. Efterfølgende skal du lave en ny PIN-kode.

Har du glemt din PIN-kode, kan du taste PIN-koden forkert tre gange, og bagefter følge samme fremgangsmåde. Sørg for at have din PUK-kode parat.

Log ind Mit 3 for at se din PUK-kode eller læs mere om PUK-koden.