Hemmeligt nummer (nummeroplysningen)

Vælger du at have hemmeligt nummer, vil dine informationer ikke være tilgængelige hos nummeroplysningen, i telefonbøger, mm. Du skal kontakte kundeservice her, hvis du ønsker hemmeligt nummer. Du kan vælge mellem følgende visninger:

• Ingen informationer er synlige. Hverken mobilnummer, navn eller adresse.
  • Kun navn og adresse er synlige for andre.
  • Kun mobilnummer er synligt for andre.

Søgte du i stedet hjælp til at skjule dit nummer når du ringer ud, så kan du finde det her.