Fejl ved nummerflytning

Der kan være forskellige årsager til, at dit nummer ikke kan flyttes over til os. Nedenfor har vi listet de typiske årsager og hvordan du skal forholde dig til fejlen.

• Dit nummer er i gang med at blive flyttet til et andet teleselskab
    Kontakt det teleselskab du er ved at få flyttet dit nummer til og annullér ordren. Når det er gjort, skal du udfylde en ny fuldmagt for nummerflytning til os.

• Vi mangler en fuldmagt
    Udfyld en fuldmagt for nummerflytning af mobil eller fastnet:
    Mobil
    Fastnet

• Du er ikke ejer af nummeret
    Ejeren af abonnementet skal udfylde en fuldmagt for mobil eller fastnet, og sende den til os. Hvis du er i tvivl om hvem der skal skrive under på fuldmagten, for flytningen af dit nummer, kan du se det på din regning eller kontakte dit tidligere teleselskab.

• Vi mangler dit SIM-kort-nummer
    Udfyld fuldmagt med dit korrekte SIM-kort-nummer, som du kan finde på selve SIM-kortet eller ved at kontakte dit tidligere teleselskab.

• Dit nummer er blokeret
    Du skal tage kontakt til dit tidligere teleselskab for at få ophævet blokeringen. Når blokeringen er fjernet, skal du kontakte os. Så snart dette er sket, starter vi flytning af dit nummer.

• Dit nummer er ikke aktivt
    Du skal kontakte dit tidligere teleselskab for at få dit nummer åbnet igen. Så snart dette er sket, skal du sende en mail til np@3.dk, så vi straks kan starte flytning af dit nummer.