Har du fortrudt at flytte dit nummer til os, kan du stadig nå at annullere nummerflytningen.

Senest 48 timer inden den planlagte nummerflytning, skal du sende en mail om annullering via linket nedenfor. Du vil modtage en SMS med bekræftelse, når nummerflytningen er blevet annulleret.

Ordre om annullering

Fortrudt at flytte nummeret væk fra os?
Er du ved at flytte dit nummer fra os til et andet teleselskab og har fortrudt dette, skal du kontakte det nye teleselskab hurtigst muligt for at annullere flytningen.