Hastighedstest

Klik her og test hastigheden på din internetforbindelse, der hvor du befinder dig.

Downloadhastigheden fortæller, hvor hurtigt det går, når du henter ting ned fra internettet (f.eks. åbner en webside eller ser en video på YouTube).

Uploadhastigheden fortæller, hvor hurtigt det går, når du bruger internettet til at sende information (f.eks. sender en mail eller lægger et billede på Facebook).

Bemærk at hastighedstesten ikke er mobilvenlig.