Dækning ved landegrænser

Ved Danmarks grænser anbefaler vi, at du løbende kontrollerer, om du er koblet på vores net, da du betaler udenlandsk pris, hvis du er på et udenlandsk net. Bemærk, at dette kan være anderledes for dig, hvis du har 3LikeHome – læs mere om 3LikeHome. Uanset om du har 3LikeHome eller ej kan du benytte vores net i Sverige til samme pris som i Danmark. Hvis du vil undgå at betale udlandspris, kan du vælge netværksudbyder manuelt i din telefon.

Skal du til Cypern? Så læs her!

Med 3LikeHome kan du også bruge din smartphone og tablet på Cypern, som var du i Danmark. Dog skal du være opmærksom på, at Cyperns netværk er delt i to. Du vil derfor kunne opleve, at din smartphone kan hoppe over på tyrkisk netværk, når du befinder dig på den nordlige del af Cypern. Vi har desværre ikke en roaming-aftale med Tyrkiet, og derfor dækker vi ikke de tyrkiske master med 3LikeHome.

Første gang du går på tyrkisk netværk, vil du modtage en sms med informationer om priser. Denne sms modtager du imidlertid kun én gang. Du kan derfor risikere, at du ryger på tyrkisk netværk uden at du ved det. Vi anbefaler derfor, at du holder øje med hvilken udbyder du bruger. Du kan også vælge at slå mobildata/data-roaming fra – på denne måde undgår du en ubehagelig ekstraregning.