Betaling via betalingsservice

Hvis du tilmelder dig Betalingsservice, bliver dine regninger betalt automatisk. Det koster et betalingsgebyr på 9,25 kr., pr. regning, at betale via Betalingsservice.

Du kan også tilmelde dig direkte hos Betalingsservice.

Bemærk, når du vælger Betalingsservice, skal du selv holde øje med, hvornår dine regninger bliver tilmeldt. De er først tilmeldt, når de fremgår af betalingsoversigten fra Betalingsservice.

Hvis du tilmelder dig senest d. 10., skulle din næstkommende regning blive betalt over Betalingsservice.

Hvis du skifter bank, skal du desuden huske at få overflyttet din Betalingsserviceaftale.

Når du er tilmeldt Betalingsservice, vil du modtage din regning pr. mail - dette skal du blot tilmelde dig på Mit 3. Hver måned omkring den 21. vil din regning også være tilgængelig på Mit 3 og i Mit 3 App’en.

Vil du spare dit betalingsgebyr?

Du kan tilmelde dig MobilePay, som er 3s gratis betalingsløsning (0 kr./md). Så sparer du dit betalingsgebyr på 9,25 kr./md. (Betalingsservice) eller 49 kr./md. (ved regning sendt med brev). Sådan tilmelder du dig:

1. Gå til 3.dk/mobilepay.
  2. Tryk på Tilmeld dig her.
  3. Indtast dit 3-mobilnummer (du kan finde dette på din regning eller på Mit 3), og din fødselsdato.