Ændringer der påvirker 3Afbetaling

Skulle der ske ændringer i dine forhold, kan du godt betale din 3Afbetaling ud. Bemærk dog, at du kun kan betale hele beløbet ud på én gang. Kontakt kundeservice for mere information.

Du kan opsige abonnementet samtidig med at din 3Afbetaling løber videre, hvis du f.eks. har fundet et bedre abonnement. Hvis du vil skifte abonnement, imens du er omfattet af bindingsperioden, skal du huske, at du kun kan opgradere dit abonnement.

Hvis du mister eller får ødelagt din mobil eller tablet, fortsætter din 3Afbetaling stadig, og din tilbageværende regning skal altså stadig betales, med mindre du vælger at betale hele beløbet på én gang.

Hvis du får lyst til at købe en ny mobil eller tablet, skelnes der imellem to situationer:

1. Køb af ny mobil eller tablet inden for bindingen af abonnementet (6 mdr.)
    Her kan du desværre ikke købe en mobil eller tablet med 3Afbetaling og tilknytte det samme abonnement. Skal du have en ny mobil eller tablet med 3Afbetaling, skal du altså også oprette et nyt abonnement med binding og tilknytte egen 3Afbetaling. Hvor mange mobiler eller tablets og tilhørende 3Afbetaling du kan have, afhænger af din kreditgodkendelse.
  2. Køb af ny mobil eller tablet uden for binding af mobilabonnementet. Her kan du, hvis du er kreditgodkendt, godt købe en ny mobil eller tablet med 3Afbetaling. Derved vil du få to 3Afbetalinger tilknyttet samme abonnement. Hvor mange mobiler eller tablets og tilhørende 3Afbetalinger du kan have, afhænger af din kreditgodkendelse.