Lås Sony op

Sådan gør du:

Metode 1:

Sørg for der sidder aktivt simkort fra 3 i telefonen.

Tænd telefonen

Tast: Pil venstre, stjerne, stjerne og pil til venstre igen. Der vil i et kort øjeblik stå: "Tilpasset med   MNC2". (Pil venstre gøres ved at flytte det lille joystick/ navigeringspind til venstre)

I menuen Tilpas skal du vælge Net.

Indtast låsekoden og tryk Ok

Telefonen er nu låst op.

Metode 2:

Sørg for der sidder et aktivt simkort i telefon. (Simkort fra et andet selskab)

Tænd telefonen

Indtast Pinkode

Teksten Indsæt korrekt USIM fremkommer på skærmen

Tast: Pil venstre, stjerne, stjerne og pil til venstre igen. Der vil i et kort øjeblik stå: "Tilpasset med   MNC2". (Pil venstre gøres ved at flytte det lille joystick/ navigeringspind til venstre)

I menuen Tilpas skal du vælge Net.

Indtast låsekoden og tryk Ok

Telefonen er nu låst op

Læs mere om låsekoden her.