Sådan løser du din Sony op:

Metode 1:

1. Sørg for der sidder et aktivt SIM-kort fra 3 i telefonen.
  2. Tænd telefonen
  3. Tast: Pil venstre, stjerne, stjerne og pil til venstre igen. Der vil i et kort øjeblik stå: "Tilpasset med MNC2". (Pil venstre, gøres ved at flytte det lille joystick/navigeringspind til venstre)
  4. I menuen "Tilpas" skal du vælge "Net".
  5. Indtast låsekoden og tryk Ok
  6. Telefonen er nu låst op.

Metode 2:

1. Sørg for der sidder et aktivt SIM-kort i telefon. (SIM-kort fra et andet selskab)
  2. Tænd telefonen
  3. Indtast PIN-koden.
  4. Teksten "Indsæt korrekt USIM" fremkommer på skærmen
  5. Tast: Pil venstre, stjerne, stjerne og pil til venstre igen. Der vil i et kort øjeblik stå: "Tilpasset med MNC2". (Pil venstre, gøres ved at flytte det lille joystick/navigeringspind til venstre)
  6. I menuen "Tilpas" skal du vælge "Net".
  7. Indtast låsekoden og tryk Ok
  8. Telefonen er nu låst op

Læs mere om låsekoden her.