Lås dit modem eller router op

Hvis du vil bruge dit udstyr sammen med et simkort fra en anden operatør, skal dit udstyr låses op.

Klik hér for at få tilsendt oplsåningskoden til din router:

Få tilsendt låsekode til din mobil.

Brug koden sammen med følgende værktøj (findes kun til Windows):

Huawei

Unlock - Huawei.zip >

Unlock - Huawei B260a.zip >

Option

Unlock - Option.zip >

Bemærk, at routere skal være tilsluttet med USB-kabel og at udstyrets software skal være installeret på computeren, før værktøjet kan kommunikere med udstyret, men at den medfølgende software IKKE må køre i baggrunden.

Undtaget er Huawei B260a, der låses op gennem LAN-forbindelsen, ved hjælp af det installerede værktøj.