Lås dit modem eller router op

Hvis du vil bruge dit udstyr sammen med et SIM-kort fra en anden operatør, skal dit udstyr låses op.

Klik hér for at få tilsendt oplåsningskoden til din router:

Få tilsendt låsekode til din mobil.

Brug koden sammen med følgende værktøj (findes kun til Windows):

Huawei Modem

Huawei B260a

Bemærk, at routere skal være tilsluttet med USB-kabel og at udstyrets software skal være installeret på computeren, før værktøjet kan kommunikere med udstyret, men at den medfølgende software IKKE må køre i baggrunden.

Undtaget er Huawei B260a, der låses op gennem LAN-forbindelsen, ved hjælp af det installerede værktøj.