Tilvalg ved overdragelse

Der er enkelte tilvalg, som ikke bliver overdraget, når du overdrager dit nummer til en ny ejer.

Følgende tilvalg kan ikke overdrages, men kan tilføjes igen, når overdragelsen er gennemført:

• Deezer (bemærk, at du vil få en ny adgangskode)
  • Statisk IP-adresse (bemærk, at du vil få en ny IP-adresse)

Hvis du ønsker at tilføje disse tilvalg, kan du kontakte kundeservice her.

Følgende tilvalg kan ikke overdrages eller tilføjes igen efter overdragelse af nummer:

• 3Forsikring
  • 3Omstilling

Følgende tilvalg bliver automatisk overdraget med nummeret, men bliver deaktiveret i 24 timer efter, at overdragelsen er sket:

• 3Hjemmenummer