Opsætning af dataroaming

Vælg ”Apps” i nederste højre hjørne på startskærmen. Find og vælg herefter ”indstillinger”.

Vælg menuen ”Flere netværk”, under gruppen ”Netværksforbindelser”.

Vælg ”Mobile netværk”.

Kontrollér om der er et grønt flueben ved både ”Mobildata” og "Dataroaming". Fluebenet skal være aktivt, hvis det skal være muligt at bruge det data, der er indeholdt i abonnementet.

Du kan nu bruge data i udlandet.

Stadig brug for hjælp?

Skriv til os, så skal vi nok sørge for at du får hjælp til det du bøvler med.