Spær mobil eller bredbånd | Få hjælp og vejledning her

Spær din mobil eller dit bredbånd

Har du mistet din mobil eller dit bredbånd er det vigtigt, at du spærrer for SIM-kortet, så du undgår et evt. misbrug af dit abonnement. Du kan også altid blot vælge at spærre for dit SIM-kort uden at have mistet dit udstyr.

Hvordan gør du?

• Du kan spærre for dit SIM-kort i en af vores 3Butikker
    Inden for normal åbningstid kan du gå ind i en af vores butikker, hvor personalet vil hjælpe dig med spærring. Find din nærmeste butik her.
  • Du kan spærre for dit SIM-kort ved telefonisk kontakt
    Ring hele døgnet til vores telefoniske selvbetjening på 70 313 123 for at spærre dit SIM-kort.

Bemærk, betaling af dit abonnement fortsætter uændret. Der følger ikke et nyt SIM-kort med ved spærring af SIM-kort. Ønsker du et nyt SIM-kort skal dette bestilles ved siden af.

Har du 3Forsikring, så læse mere om hvordan du skal anmelde skaden her.