Spær mobil eller bredbånd

Det er vigtigt, at du spærrer simkortet til din mobil, eller andet udstyr, så du undgår misbrug af dit abonnement.

Sådan gør du:

• I vores butikker
    Inden for normal åbningstid kan du gå ind i en af vores butikker, hvor vores personale vil hjælpe dig. Find din nærmeste butik her.

• Telefonisk
    Ring til kundeservice på 70 313 313 døgnet rundt. Ringer du uden for normal åbningstid kan du ved hjælp af vores telefoniske selvbetjening selv spærre for dit abonnement.

Husk at bestille et nyt simkort, så du hurtigt kan bruge dit abonnement igen.

Har du 3Forsikring, så læs her hvordan du skal anmelde skaden.