Ikke modtaget aktiveringskode

Når du bestiller Deezer, sender vi din aktiveringskode som sms og som mail til den mailadresse, du oplyste i forbindelse med oprettelsen af dit mobil- eller bredbåndsabonnement. Det er derfor vigtigt, at vi kender din aktuelle mailadresse – du kan se den registrerede mail på selvbetjeningen under ”Mine oplysninger”.

Modtager du ikke en kode, kan du prøve at trykke på Har du glemt din adgangskode?

Har du mistet din aktiveringskode, kan du få hjælp ved at kontakte kundeservice.