Sådan køber du og aktivere Deezer hos 3

Køb Deezer

Som ny kunde, har du masser af muligheder for tilvalgstjenester.

Du har mulighed for, at vælge det når du køber et mobil- eller bredbåndsabonnement på 3.dk eller i en 3Butik.

Som eksisterende kunde, kan du nemt tilføje tilvalgstjenester til dit abonnement via Mit 3.

Vælg Tilføj på den ønskede pakke.

Vælg det ønskede nummer du ønsker produktet tilmeldt. Tryk på Videre.

Indtast den mail du ønsker at tilmelde, markér at du accepterer salgs- og leveringsvilkår og tryk derefter på Godkend og køb.

Du vil efter købet modtage en mail med adgangskode, på den mailadresse du har angivet ved købet.

Aktivér Deezer
For at aktivere Deezer, kan du følge denne guide.

Når du bestiller Deezer, sender vi din aktiveringskode som sms og som mail til den mailadresse, du oplyste i forbindelse med oprettelsen af dit mobil- eller bredbåndsabonnement. Det er derfor vigtigt, at vi kender din aktuelle mailadresse – du kan se den registrerede mail på selvbetjeningen under ”Mine oplysninger”.

Modtager du ikke en kode, kan du prøve at trykke på Har du glemt din adgangskode?