Om køb af 3Forsikring

3Forsikring kan tilkøbes privatkunder på 3.dk og i alle landets 3butikker, men kun når du samtidig køber ny mobil, tablet eller router. 3Forsikring kan ikke købes til tidligere købte produkter eller bestilles separat.

Der er intet oprettelsesgebyr ved oprettelse, og du er naturligvis dækket fra købsdatoen. Du har en fortrydelsesret på 14 dage i henhold til dansk lovgivning, og selv herefter er der ingen binding på forsikringen, så du kan opsige din 3Forsikring til enhver tid.

Bemærk, at der ikke opnås rabat ved køb af flere forsikringer.

Læs mere om 3Forsikring ved overdragelse af nummer