3Børnesikring

3Børnesikring sætter en række hensigtsmæssige begrænsninger på, hvad et abonnement kan bruges til, og kan tilføjes alle vores mobilabonnementer.

Med 3Børnesikring kan du blokere for:

• Kald til betalingsnumre (fx 90-numre med konkurrencer eller chat).
  • Alle opkald, sms’er og mms’er til udlandet.
  • Forbrug i udlandet (roaming, opkald, sms og mms).
  • Køb af tillægspakker (fx Deezer Premium + eller ekstra data).

Ønsker du at tilføje, ændre eller opsige 3Børnesikring på dit barns abonnement, skal du kontakte kundeservice eller besøge en 3Butik, som kan hjælpe dig med at justere eller fjerne de forskellige begrænsninger.