Skjult nummer

Du har følgende muligheder for, at skjule dit nummer, når du ringer til andre:

• Skjul dit nummer for alle opkald.
    Kontakt kundeservice for permanent, at få skjult dit nummer.
  • Du kan også skjule dit nummer ved udgående opkald, via dine indstillinger på telefonen, såfremt du har en iPhone.
  • Skjul dit nummer for udvalgte opkald.
    Tast #31# før du foretager opkaldet, for at skjule dit nummer for det ene opkald.

Vil du have skjult navn, adresse og mobilnummer fra nummeroplysningen, telefonbøger, mm., skal du have hemmeligt nummer.