Skjult nummer

Du har disse muligheder for at skjule dit nummer, når du ringer til andre:

• Skjul dit nummer for alle opkald.
    Kontakt kundeservice for at permanent få skjult dit nummer. Ønsker du dog at gøre dit nummer synligt i enkle tilfælde, så tast #31# før du ringer, og nummeret er synligt for det ene opkald.
  • Skjul dit nummer for udvalgte opkald.
    Tast #31# før du foretager opkaldet for at skjule dit nummer for det ene opkald.
  • Du kan skjule dit nummer ved udgående opkald via dine indstillinger på din mobiltelefon.

Vil du have skjult navn, adresse og mobilnummer fra nummeroplysningen og telefonbøger mm., skal du have hemmeligt nummer.