Visuel 3Svar til iPhone

Har du ikke en iPhone, så se hér for opsætning af 3Svar.

Om Visuel 3Svar
Visuel 3Svar gør det muligt, at se en liste over dine talebeskeder, og hvem de er fra, direkte på din iPhone. Du kan aflytte dine beskeder i din ønskede rækkefølge, besvare ved ét enkelt klik og let administrere beskederne – uden at skulle ringe til din telefonsvarer.

Visuel 3svar tjenesten koster ikke noget, men bruger en smule data, når du tjekker dine beskeder.

Bemærk at, Visuel 3Svar på nuværende tidspunkt kun virker til iPhone.

Hvis du har en iPhone vil Visuel 3Svar være din standard telefonsvarer. Skulle du ønske at til eller framelde det, kan du gøre det på Mit 3 ved at følge nedenstående guide.

Aktivering/Deaktivering

Log ind på Mit 3 og rul ned til Visuelt 3Svar og tryk på Tilføj.

Vælg den bruger du ønsker at tilføje Visuelt 3Svar til, og tryk videre.

Accepter betingelserne og tryk Godkend. Du er nu tilmeldt Visuel 3Svar.

Sådan gemmer du beskeder på Visuel 3Svar

1. Gå til Telefon > Telefonsvarer.
  2. Tryk på den telefonsvarerbesked, som du vil arkivere, og tryk derefter på ikonet med pil up.
  3. Vælg Noter eller Indtalte memoer. Arkiver derefter telefonsvarerbeskeden.

Sådan deler du en besked fra din Visuel 3Svar

1. Gå til Telefon > Telefonsvarer.
  2. Tryk på den telefonsvarerbesked, som du vil dele, og tryk derefter på ikonet med pil up.
  3. Vælg Beskeder, Mail eller AirDrop.
  4. Skriv og send din besked med den vedhæftede telefonsvarerbesked. Du kan også dele telefonsvarerbeskeden ved at trykke på en AirDrop-kontakt.