Visuel 3Svar

Om Visuel 3Svar

Visuel 3Svar gør det muligt, at se en liste over dine talebeskeder, og hvem de er fra, direkte på din iPhone. Du kan aflytte dine beskeder i din ønskede rækkefølge, besvare ved ét enkelt klik og let administrere beskederne – uden at skulle ringe til din telefonsvarer.

Visuel 3svar tjenesten koster ikke noget, men bruger en smule data, når du tjekker dine beskeder.

Bemærk at, Visuel 3Svar på nuværende tidspunkt kun virker til iPhone.

Aktivering

Log ind på Mit 3 og rul ned til Visuelt 3Svar og tryk på Tilføj.

Vælg den bruger du ønsker at tilføje Visuelt 3Svar til, og tryk videre.

Accepter betingelserne og tryk Godkend. Du er nu tilmeldt Visuel 3Svar.