Har du ikke en iPhone, så se her for opsætning af 3Svar. Bemærk, Visuel 3Svar virker på kun til iPhone.

Visuel 3Svar gør det muligt, at se en liste over dine talebeskeder, og hvem de er fra, direkte på din iPhone. Du kan aflytte dine beskeder i din ønskede rækkefølge, besvare ved ét enkelt klik og let administrere beskederne – uden at skulle ringe til din telefonsvarer.

Visuel 3svar tjenesten koster ikke noget, men bruger en smule data, når du tjekker dine beskeder.

Få hjælp til at administrere din Visuel 3Svar herunder: