Når du opretter et abonnement hos os, kan du vælge at beholde dit eksisterende nummer.

Du udfylder blot en fuldmagt for flytning af mobil- eller fastnetnummer, som giver os lov til at flytte nummeret til os.

Bemærk, fuldmagten skal udfyldes med præcise informationer, som dit tidligere teleselskab har registreret.

Værd at vide
Indtil dit nummer er flyttet over til os, får du et SIM-kort med et midlertidigt 3-nummer, så du straks kan anvende dit nye abonnement. Det er hurtigt at komme i gang, da abonnementet aktiveres, så snart du sætter dit nye SIM-kort i din mobil.

Du skal være opmærksom på, at fakturering starter ved aktivering, så vent derfor med at isætte dit SIM-kort, frem til den dag, du ønsker at aktivere dit abonnement.

Hvis ikke du selv aktiverer dit abonnement, vil aktiveringen ske automatisk 30 dage efter køb (for "Internet til hjemmet" gælder dog 60 dage efter køb).