Flyt nummer

Når du opretter abonnement hos os, kan du vælge at beholde dit eksisterende nummer.

Du udfylder blot en fuldmagt for flytning af mobil- eller fastnetnummer, som giver os lov til at flytte nummeret til os.

HUSK at udfylde fuldmagten med præcise informationer, som dit tidligere teleselskab har registreret på nummeret.

Indtil dit nummer er flyttet til os, får du et simkort med et midlertidigt 3-nummer, så du straks kan anvende dit nye abonnement. Det er hurtigt at komme i gang, da abonnementet aktiveres, så snart du sætter dit nye simkort i din mobil.

Vær opmærksom på, at fakturering starter ved aktivering, så vent derfor med at isætte dit simkort, til du ønsker at aktivere dit abonnement. Bemærk, at aktivering af abonnement automatisk vil ske 30 dage efter køb, selv hvis du ikke har taget det i brug forinden.