Regning på Selvbetjening

Både på Mit3 og i Mit3 App’en, til din smartphone, kan du finde en masse informationer, om dit forbrug og dine regninger. Begge steder kan du blandt andet se tidligere regninger, og nye regninger vil være tilgængelige ca. fra d. 21. i hver måned. På Mit3 kan du se regninger 12 måneder tilbage, og i Mit 3 App’en 6 måneder.

Du kan også holde øje med dit forbrug på Mit3, der bliver illustreret på en overskuelig og visuel måde. Her kan du for eksempel se grafer og diagrammer, der viser dit forbrug inden for kategorierne: opkald, data og beskeder.