Din første regning

Regningsperiode
Regningsperioden hos os løber fra den 16. i en måned til den 15. i den efterfølgende måned.

Beløb kan være højere end normalt
Din første regning kan dække over abonnement og evt. tilvalg i mere end én måned, som gør beløbet højere end normalt. Desuden kan der være oprettelsesgebyr, som du selvfølgelig kun skal betale én gang.

Har du haft forbrug udover dit abonnement, f.eks. opkald til udlandet eller køb via mobil (bus-/togbillet, donation mv.), vil det blive opkrævet bagud for seneste regningsperiode.

Hvor kan jeg se min regning?
Du kan altid finde din regning på Mit 3 app og Mit 3 selvbetjening. Du vil også modtage din regning pr. mail hver måned, hvis du har valideret din mail. Har du ikke valideret din mail endnu, kan vi hjælpe ved kontakt til os på kundeservice@3.dk eller 70 313 313.

Gratis betalingsløsning
Du kan nemt tilmelde dine regninger til betaling via MobilePay, som er en gratis betalingsløsning (0 kr./md.). Ved tilmelding til MobilePay, vil beløbet på din regning automatisk blive trukket hver måned, uden du skal gøre noget. Læs mere om dine betalingsmuligheder her.

REGNINGSEKSEMPEL

REGNINGSOVERSIGT

1. FAKTA: Her kan du se dit kundenummer, betalingsdato mv.

2. FORBRUGSPERIODE: Her fremgår forbrugsperioden for din regning. Bemærk, at du betaler abonnement forud for næste regningsperiode, mens du betaler bagud for dit forbrug udover abonnement.

3. BETALING: Her kan du se beløb og betalingsmetode for din regning. Du vil blive informeret, hvis du kan spare betalingsgebyr ved at vælge en af 3’s gratis betalingsløsninger.

4. SAMLET OVERSIGT: Her har du et samlet overblik over dit engagement hos 3. Der fremgår beløb for de enkelte poster på din regning, som du kan se uddybning af på efterfølgende side(r) med regningsdetaljer.

5. I ALT: Her er det samlede beløb inkl. moms for din regning.

6. MOMS: Her fremgår moms af beløbet. På Mit 3 kan du finde specifikation med beregning af moms.

REGNINGSDETALJER

1. NUMMER/BRUGER: Her fremgår det mobil- eller bredbåndsnummer samt evt. brugernavn, som regningen gælder for.

2. ABONNEMENT: Her kan du se alt indhold i dit abonnement og den månedlige pris, som du betaler forud for næste regningsperiode.

3. NYT/ÆNDRET ABONNEMENT OG TILVALG: Her vil du evt. blive opkrævet for nyt abonnement og tilvalg siden din opstart, dvs. bagud for seneste regningsperiode.

4. TILVALG: Her vil det fremgå, hvis du har tilvalg til dit abonnement (f.eks. Deezer eller TV2 Play).

5. FORBRUG INKLUDERET I ABONNEMENT: Her kan du se dit forbrug for den seneste regningsperiode, som er indeholdt i din abonnementspris.

6. FORBRUG UDOVER ABONNEMENT: Her er evt. forbrug for din seneste regningsperiode, som ikke er inkluderet i dit abonnement, dvs. som du skal betale ekstra for. Det kan f.eks. være køb via mobil (spil, bus-/togbillet, donation mv.) og udlandsforbrug (opkald/SMS til udenlandske numre mv.).

7. DIVERSE: Her kan du se gebyr, f.eks. oprettelse.

8. BELØB: Her er det samlede beløb for det mobil- eller bredbåndsnummer, som regningen gælder for.

9. SPECIFIKATION: Du kan altid finde specifikationerne for dine opkald, dataforbrug osv. på Mit 3.