Din adresse

Vi sender altid din regning til din juridiske adresse, som står oplyst i CPR-registret. Hvis du flytter, skal du derfor huske at melde din flytning til CPR-registret. Sørg derfor som udgangspunkt altid for at have din adresse opdateret, så du undgår problemer med din regning.

Du kan dog også altid se dine regninger og forbrug på din Mit 3 og Mit 3 App’en.